sreda, 28. maj 2014

18. tekaški trening

Uffa danes je bil pa precej naporen dan. Moj zlati mucko me je prišel zbudit že ob 5.35 in dokler nisem vstala ter šla z njim do kuhinje (po stopnicah navzdol) je godrnjal :D no, tako ali tako bi morala vstati čez par minut kasneje, tako da mu nisem zamerila. Saj mu niti ne morem, ker ima tako nedolžen pogledt in ga zna prekleto dobro izkoristiti :)) danes sem spet pomagala v kuhinji, s tem da je bilo tokrat res pestro celih 6 ur (odkar delam to delo, ni bilo še tako hudo, čeprav bo jutri najbrž še hujše), zadnjo uro pa na srečo ne, a vseeno sem prišla precej utrujena domov. Odkar občasno pomagam v kuhinji, veliko bolj cenim to delo in ljudi, ki to delajo.
 Vir: http://www.theguardian.com/social-care-network/2012/sep/12/social-care-management-training-programme
A vseeno sem se nekako uspela prepričat, da sem naredila trening. Kako mi je to uspelo, iskreno povedano še sama ne vem :) Tokrat sem šla po asfaltu in cilj je bil lahkoten tek, ker že tako ali tako sem imela precej utrujene noge. Začuda sem celo izboljšala vse rezultate na tej progi od zadnjič - 15.trening. Zanimivo, tudi zadnjič sem delala in sem šla tečt po isti progi :D
 
Povprečni srčni utrip teka je bil celo manjši kot na 15. treningu in se je gibal med 155 - 173 utripov/minuto, povprečna hitrost teka pa je bila 9.32km/h.
No, se še malo in bo konec meseca. Maj je šel tik tak mimo in vesela sem, da še kar vztrajam pri teku ter lepo napredujem :) mislim, da mi je tudi tekaški dnevnik v pomoč, tako da ga bom še naprej pisala. Se slišimo :)

4 komentarji:

  1. Ooo ti morem resnično čestitam. Zelo vestno berem tvoje tekašne napredke in prav malo zajadram v čase ko sem še sama redno tekala (: Tile dnevniki so prav super :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ooo hvala ti :) moram priznati, da so mi kar precej v pomoč, ker tako lažje vidim napredek, zato se bom potrudla, da ga bom čimdlje pisala :)

      Izbriši
  2. Joj dobra si da se pripraviš do teka :) Jst se že cel mesec prepričujem da bi šla vsaj kakšno krajšo progo pretečt, pa še kar nimam dovolj motivacije :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Začetek je najtežji ali pa ko greš teči po kakšni daljši pavzi. Tudi sama imam s tem probleme, čeprav se skušam nekako motiviram, ampak včasih mi preprosto zmanjka volje, da bi šla (npr. danes) :( Smo si najbrž vsi podobni glede tega, no vsaj dokler ne postane tek del življenje :)

      Izbriši