četrtek, 24. julij 2014

NP tekaške opreme - Lidl znamka Crivit

Zadnje čase večinoma kupujem tekaško opremo v Lidlu ali Hoferju, ko pridejo njihove tedenske akcije. Moram reči, da me ni še nobeden nakup razočaral, pa sem kupila že kar nekaj majic, hlač, nogavic in modrčkov. Sploh šporni modrčki so mi odlični in jih imam že vsaj 5 :) če niste ravno zelo obdarjene, vam vsekakor priporočam, da poskusite kakšnega.
 
Zgleda, da je letos marelična barva precej modna tudi na tekaških oblekah. Kupila sem si podložen športni modrček marelične barve (6.99€), malenkost temnejše marelične barve z bordo ovratnikom funkcijsko kratko majico (5.99€), športne kratke hlače v kombinacije sive in črne (5.99€) ter 3/4 sive hlače s pasom marelične barve (6.99€). 
Sicer podobne 3/4 hlače že imam, ampak po gozdu mi jih je škoda imet, zato sem jih vseeno kupila. Večinoma tečem v 3/4 hlačah, saj v njih tudi veliko boljše izgledam kot v kratkih hlačah. V Sport Directu sem našla ene zelo lepe 3/4 hlače, samo kaj ko sem videla katero številko moram vzet, zato sem se odločila, da jih bom kupila za nagrado, če bom spet pridno tekla :)

V tedenski akciji so še tekaški čevlji, topi ter tekaški nosilec za pijačo za okoli pasu. Sama tekaške čevlje ne bi nikoli kupila v takih trgovinah, saj se mi zdi vseeno vredno dati par 10€ zadnje, sem pa jih vseeno poskusila in mi niti ne ustrezajo, ker imam sprednji del stopala širši, tej so pa namenjeni za ožje tako kot Nike. No, vsaj po mojih izkušnjah.

Upam, da bo nova oprema tudi odlična motivacija za gibanje ;) moram reči, da zadnja 3 leta precej rada kupujem oblačila za šport in se mi jih je nabralo že kar nekaj, tako da se moram prav bremzati, da jih ne bom imela preveč :D samo kaj ko pa so tako lepi kosi...

Se slišimo ;)

4 komentarji:

  1. Jaz si vedno pridno ogledujem športne stvari v Lidlu in Hoferju in se moram tudi pogosto zabremzati, da ne bi pokupila kar vsega - in moram priznati, da mi bremzanje kar gre :) Do zdajmi je "uspelo" kupiti ene 3/4 hlače, ki pa jih imam bolj za doma, dve kolesarski majici, en kolesarski brezrokavnik in meni najljubšo funkcijsko majico s kratkimi rokavi. Ampak nikoli pa ne vem, kaj je bilo kupljeno kje :D Pri športnih modrčkih pa prisegam na tiste iz H & M, ki tudi niso ravno dragi. Tekaških superg pa tudi sama ne bi kupila v Hoferju ali Lidlu. Mogoče edino, če bi res tekla samo dvakrat na leto. pa še tisto vprašanje ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi sama sem poskusila športne modrčke v H & M-ju, vendar mi tej bolj ustrezajo, imajo pa drugo športno opremo zelo všečno. Raje jo niti ne gledam, ker bi vse imela :D

      Izbriši
  2. Kakšne lepe barve! Jaz tudi tukaj kupujem večino športnih oblačil, ker so glede na ceno res kakovostna :) Poleg tega pa so še super športni zagon!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odkar sem prebrala na tekaškem forumu, da tudi bolj resni rekreativci prisegajo na to opremo, vedno najprej pogledam v teh trgovinah in šele potem grem v Sport Direct ali Hervis.

      Izbriši