sreda, 11. junij 2014

21. tekaški trening

Hej hej :) rečeno je bilo, da bom to napisala v ponedeljek, kadar sem trening tudi opravila, ampak preprosto ni zneslo. Ker vstajam že po 5.30, moram it vsaj ob 22h spat, tako da sem šla po teku samo še pod tuš in to je bilo to za tisti dan. Mislila sem, da mi celo ne bo uspelo it tečt oz. ne bom zbrala dovolj volje, ampak nekako sem - jeeej bravo jst :) in ne samo to, obenem sem šla še zalit rože na pokopališče, zato je tudi pavza vmes cca 4 minute in tako naredila še nekaj koristnega ;)

Trening je bil dolg malo manj kot 5km, tekla sem po občutku glede na utrip srca in "težke" noge. Proga je bila precej raznolika, prvi km malo razgiban, drugi km spust, tretji km in pol vzpon (priznam, da je bilo res res naporno), potem pa malo spusta in dokaj ravna pot do konca :)
Povprečni srčni utrip je bil med 158 - 180 utripov/minuto, povprečna hitrost teka pa 8.59km/h.
Danes je bil tudi namen it tečt, ampak ne vem, če bo kaj iz tega, ker me precej bolijo noge, ker stojim več kot 8h in se bojim, da bom še nerodno stopila, ker ponavadi v takih razmerah sem si zmeraj kaj zvila. Bom videla, kako bo čez urco ali dve... drugače pa jutri, če ne bo ravno padal dež :)

2 komentarja:

  1. Moram rečt, da sem ti rahlo fovš, da lahko tečeš po gozdu :) Se mi zdi kar v redu tempo za v klanec, le tako naprej!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Verjamem, res je super, sploh poleti, ker je bolj osvežilno ozračje kot drugje ;) hvala ti, čeprav sem sedaj nazadovala zaradi pavze, upam, da bom kmalu spet izboljševala čase in kondicijo :)

      Izbriši