sreda, 1. januar 2014

Srečno, zdravo, veselo in uspešno 2014!

Leto je naokoli in spet je čas za postavitev novoletnih ciljev. Nekaj si jih bom vseeno zadala, čeprav ponavadi se hitro nekje razgubijo in pozabim nanje, a upam, da letos temu ne bo tako :) še boljšo idejo sem videla na Facebooku, ki jo bom poskusila uresničiti, saj je res tako, da ponavadi na drobne a dobre malenkosti hitreje pozabimo ter sčasoma zbedijo, čeprav nam polepšajo nekaj trenutnov, ur ali celo dni in tedne.

 Vir: facebook/dosezisanje
"Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši dan v tvojem življenju. - Mark Twain
Vzemite prazen kozarec in vanj, vsakič ko se vam zgodi kaj lepega, vrzite napisano sporočilce, ki vas bo spominjalo na ta dogodek. Letošnjega 31. decembra stresite vse ven in videli boste, katere super stvari so se vam zgodile tekom leta.
Zapomnimo si tudi pozitivne dogodke in ne samo negativne. Verjemite, da jih je veliko več, kot jih včasih vidimo." citirano s strani facebook/dosezisanje


Meni se zdi super ideja, kaj pa vam??

Pa še dve motivacijski sliki oz. citata :)
 Vir: facebook/dosezisanje
 Vir: facebook/fitnesi.si

2 komentarja:

  1. Razmišljam če bi začela z listki. Sem že to videla.. Ampak ne vem ali bi ali ne bi.. Hmmm... Me malo skrbi, da bi začela potem pa pozabila.. (:

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sama se tudi "bojim", da bi na to čez čas pozabila :) čeprav pomoje more bit ful dober občutek, ko jih prebereš čez 1 leto in se spomniš na stvari, ki si jih med tem časom že pozabil ;)

      Izbriši