četrtek, 2. januar 2014

Novoletni cilji za leto 2014

Vsako leto si zadam novoletne cilje, saj se mi zdi, da imajo bolj poseben čar, kot tisti, ki si jih postavim ob drugačnem času. Zakaj je tako, ne vem, ampak zame je 1.1. res nekaj posebnega in ga označujem kot nekakšen nov začetek :)

V letošnjem letu si želim predvsem naslednje stvari, ki jih bom ponazorila kar s slikami, poleg zdravja, druženja s prijatelji in razumevanja z bližnjimi :) (P.s.  druga slikca - odlična žena ne želim še postati, ker sem še ne čutim za to :), ampak žal nisem našla druge bolj primerne slike)
  Vir: http://www.nhs.uk/Livewell/Goodfood/Pages/eatwell-plate.aspx
 Vir: https://www.pinterest.com/pin/485262928570915191/

Vir: https://www.pinterest.com/pin/396246467185869697/ ; http://www.zazzle.co.uk/running_half_marathon_finisher_keychain-146088291432936572
 
Vir: http://teaching.monster.com/education/articles/1000-will-a-masters-degree-matter ; http://www.lindseypollak.com/how-to-get-a-job-11-new-tips/
 Vir: http://www.firstcovers.com/covers/4055/live+life+happy.html

Kaj pa vi? Si zadate novoletne cilje ali se vam zdi to popolna izguba časa, saj iz tega ponavadi ni nič in že po 1 mesecu pozabite nanje?

6 komentarjev:

  1. Se ne spomnim, da bi si kdaj zadala kak cilj za novo leto :)) Nekak nikoli ne razmišljam o tem :) Si sproti postavljam izzive in cilje :) pa veliko sreče pri doseganju tvojih! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Predpasnik zmaga in če bo samo to, si že zmagala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. V zadnjih mesecih sem dobila kar precej volje in veselje do eksperimentiranja na tem področju, tako da mislim, da sem na dobri poti, da nekoč postanem dobra kuharica. Se zavedam, da to ne gre iz danes na jutri, ampak če bom znala vsaj nekaj dobrih jedi za par ljudi naekrat skuhati in speči, bom bila srečna. Postopoma pač :)

      Izbriši
  3. Si predstavljaš, da bi v naslednjem letu postala žena, samo zato ker si dala takšno sliko gor? :D haha.
    Drugač pa sva si s Sabino zelo podobni glede postavljanja ciljev.
    Tebi pa veliko vztrajnosti pri uresničevanju tvojih.. (:

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe ne kliči hudiča :D si nočem tega niti predstavljati, kaj šele, da bi se to dejansko res zgodilo... :))

      Hvala, se bom potrudla! ;)

      Izbriši